0705 - 31 41 86anna@nenohh.com

Hundmassage i Umeå, Vännäs och Holmsund

Hundmassage i Umeå, Vännäs och Holmsund

Är det måhända så att du vill att din eller dina hundar skall genomgå en skön, behaglig och effektiv hundmassage här på företaget, NENO Häst & Hund? Jag som äger och driver det här företaget heter Anna Nore och jag har arbetat inom den här branschen i många år. Jag har skaffat mig kompetens och erfarenhet inom det mesta som rör hundmassage och massage av andra djur, såsom hästar med flera. Massage ger verkligen skillnad, oavsett om det gäller hundmassage eller hästmassage. Jag vänder mig till alla, som bor i eller i närheten av Umeå, Vännäs eller Holmsund och som är intresserade av att få hjälp med hundmassage.

Olika slags behandlingar

Här på NENO Häst & Hund finns det olika slags behandlingar inom hundmassage. En av mina vanligaste behandlingar är klassisk massage, en lugn och avslappnande massage, som mjukar upp muskulaturen och spänningar, inkluderar stretching och tips på hur du lättare ska hålla din hund i topp trim. Behandlingen tar cirka 45-60 minuter och kostnaden är 350 kr. En annan av mina behandlingar är så kallad fysioterpeutisk behandling (60 minuter – 90 minuter), en läkande behandling.  som anpassas efter skada eller typ av problem, som din hund har. Behandlingen genomförs med hjälp av microström, massage, stretching, foder och träningsråd. Kostnaden för den här typen av hundmassage är 500 kr.

Mina önskemål

Jag har några önskemål, när du kommer till mig för att låta din hund genomgå hundmassage. Jag önskar att din hund är:

  • Ren, torr och  rastad.
  • Hunden får inte ha feber eller pågående infektion i kroppen.
  • Jag vill alltid behandla en ouppvärmd hund. Detta för att jag lättare skall kunna hitta knutar och spänningar i kroppen, då motionering värmer upp muskler och minskar spänningar. Ni får jätte gärna motionera efter massagebehandlingen.
  • Om- och avbokning: senast ett dygn före uppsatt behandling. Annars debiteras 50 procent, om inte giltigt läkar-/veterinärintyg kan visas. Är ni inte på plats vid angiven tid och datum debiteras hela beloppet.
  • Informera mig om hunden får en annan behandling samtidigt, samt vilka mediciner hunden går på, och rådfråga alltid veterinär först innan du bokar en behandling.